Reflect, Neat, Part, Continental och Piece förvarings system fyller de flesta behov!

Reflect Förvaringar
Reflect är ett moduluppbyggt system som du kan bygga vidare på och komplettera med nya effektiva förvaringsenheter vid behov. Här finns lösningar för den egna arbetsplatsen såväl som för det öppna stora kontors- landskapet, likväl som för konferensrum, postrum, bibliotek, kapprum med mera. Reflect ger dig också möjligheterna till att skapa ett kontor med en egen personlig karaktär. Förutom fanér i bok, björk eller ek finns Reflect även i lack. Vit, ljusgrå, mörkgrå och svart lack är standard. För projekt kan andra kulörer offereras. Reflect är märkt med Möbelfakta.
Neat Förvaringssystem
Neat står för nätt, snygg och prydlig. - Med sina nätta mått och grafiska indelning är den nya förvaringsserien NEAT just det. Vi har tagit bort onödig luft i skåpen, både på höjd och djup. Stomme och luckor i tunna dimensioner sparar både på material och miljö. NEAT är lika snygg bakifrån som framifrån och variationsmöjligheterna är många. NEAT bygger på en öppen hylla som kan inredas med separata luckor och lådor allt efter behov och inte minst efter tycke & smak. NEAT finns i två höjder och tre bredder. Med benstativ eller sockel. Valfriheten i färger och material och den flexibla inredningen, ger dig möjligheter att skapa en förvaring precis som du vill ha den. NEAT design TEA Neat är märkt med Möbelfakta.
Part Förvaring

FUNKTIONELL FÖRVARING.

PART är en förvaringsmöbel som går att få med öppna hyllor eller skjutdörrar. Baksidan är lika snygg som framsidan vilket gör att den kan placeras fritt i rummet och fungera som rumsdelare eller avskärmare. PART finns i flera olika storlekar och utföranden och kan tillgodose hela kontorets behov av effektiv förvaring.

Continental Förvaring

INGET ONÖDIGT, BARA FUNKTION.

Lika rymlig som andra. Öppen eller stängd. På sockel, ben eller hjul. Precis som andra förvaringar..

FUNKTION TILL RÄTT PRIS
Färre material, färre färger och färre utföranden, håller ner priset utan att tumma på kvalitet och funktion. Continental uppfyller Svanens och Möbelfaktas krav och tillverkas i svenska Hälsingland av Edsbyverken som har mer än 115 års erfarenhet av hållbar möbelproduktion.
Till skillnad från andra leverantörer.

Piece Förvaringssystem
Färg och formstark mediamöbel. PIECE bygger på fyra grundtyper: en laptophylla, en skrivtavla i glas, hyllsektioner och skåp i olika storlekar. Den kombinerar raka, rena linjer med vita ytor och pigga nyanser av grönt, turkos och orange, samt frostade och rökfärgade ytor och träslag som ek och vit pigmenterad ask. PIECE är nätt och anpassad för dagens AV-teknik. Glasskivor i olika färger ger tåliga ytor som gör den enkel att hålla ren. Smart väggupphängning gör serien lättplacerad och skapar en luftig känsla, inte bara i konferensrum utan även i pausrum och foajéer. För att modifiera uttryck och utformning efter miljöns karaktär och kundens önskemål, finns det möjlighet att kundanpassa. Piece är märkt med Möbelfakta.