Lumens DC170 Ladibug Dokument kamera
DC170 Lumens dokumentkamera visar enkelt objekt eller koppla direkt mot en TV-skärm eller...
4 895:-
Lumens DC125 Dokument kamera
Lumens DC125 Dokument kamera går det att enkelt visa objekt eller bilder.
2 700:-
Projektorpaket 1 - CP-EW302N, filmduk, kablage, takstativ
Projektorpaket - Standard wide - Komplett paket
7 250:-

Digitalt klassrum - Den nya skolan

Rätt teknik ger en stimulerande och kreativ miljö men är även ett hjälpmedel för att engagera eleverna i undervisningen samt underlätta för läraren/pedagogen.

 

Många kommuner har investerat i datorer och Ipads istället för läroböcker. Då denna investering har varit kostsam för kommunen och skolan har man ofta dragit in på läromedel och lärartimmar. Det är självklart att skolan och klassrummen skall vara IT-anpassade men tyvärr kan man inte bara släppa loss eleverna på nätet, man måste ha bra och effektiva arbetsmetoder också – och rätt teknik för att förenkla för läraren/pedagogen.

Konfac har varit med i många år levererat många digitala klassrum runt om i Sverige.

 

Rätt utrustning för skola/klassrum

Här nedan presenterar vi endast några produkter och paket som kan underlätta för dig som pedagog. Men att bara handla utrustning utan att veta om det är exakt det som hjälper Er eller som ni behöver för skolan eller klassrummet kan bli fel.

Kontakta gärna oss för rådgivning och vi kan tillsammans göra behovsanalys. Vi har erfarenhet och bra produktkännedom över skolanpassade produkter med fokus på användarvänlighet, säkerhet samt kvalitet och miljö.


Konfac kan genom avtalspartner sälja och leverera till kommuner och skolor runt om i landet  på SKL Kommentus avtal. Avtalet omfattar Audio-/Videoprodukter för olika typer av konferensrum och videokonferenser med tillhörande tjänster.

För mer information kring avtalet eller förfrågan, kontakta oss.