Skrivbord för alla typer av arbeten!

Sätt Din Identitet på Din Arbetsplats! Välj skiva i det breda sortimentet och kombinera med det underrede du önskar. Inspiration får du genom att bläddra i Bordskatalogerna under kategorin kataloger!
Räcker inte detta - rita din skiva i den storlek och form du önskar så sågar vi till MDF skivan. Sedan lägger vi det ytmaterial du önskar, vi har förslag om du vill. Om det är av fanér eller högtryckslaminat är ditt val. Skivan kan naturligtvis inte vara större än grundmaterialet samt vad våra moderna maskiner klarar, med det är mycket de klarar...

Om du lever i ovisshet, våra samarbetspartner vet redan, är du välkommen att testa vår flexibilitet
 

2017-09-01 Edsbyns avdelning för ytbehandling kommer därför att upphöra med att porfylla faner i Ek och Ask för att lyfta fram träets naturliga yta och känsla.
Vi byter också till en mer matt klarlack på våra fanerade möbler, vilket ger dem ett mer sobert och naturtroget uttryck.

Skrivbordskampanj

Elstativ Paket 1
Elektriskt höj/sänkbart vitt stativ med skiva i vitlaminat 1800x800 mm.
3 750:-
Med vårt stora standardsortiment som grund kan vi modifiera arbetsborden utifrån dina önskemål. Du kan till och med få helt specialtillverkade möbler.
Arkitektens (dina) idéer, vår kunskap och Edsbyns eget produktionsupplägg. Ett genomtänkt samspel som ingen annan i branschen erbjuder.

Skicka oss en förfrågan om du inte hittar din inredning i standardsortimentet!