Klicka på bildspelet nedan för att komma till respektive produkt/produktgrupp.

  • USP icon torsos
    Vi är snabba att svara på chatt, mejl och telefon och återkopplar snabbt med svar. Testa oss!
  • USP icon check
    Vi på Konfac är unika med att erbjuda produkter på lager eller de vanligaste utföranden tillverkas på några dagar likväl kan du designa helt i din färg, form och storlek.
  • USP icon credit-card
    Allt anpassat till marknadsmässigt låga priser genom låga omkostnader.
  • USP icon wrench
    Många av våra produkter har ända upp till 10 års garanti.

Kontorsmöbler och det mesta inom kontorsinredning, med showroom i Borås.

Välkommen till Konfac, din expert på kontorsmöblerkontorsinredning och kontorsutrustning i Borås. Med över 50 års erfarenhet i branschen erbjuder vi en omfattande portfölj av produkter som kombinerar stil, komfort och funktionalitet för att skapa den optimala arbetsmiljön.  Upptäck vårt breda sortiment av kvalitetsmöbler och utrustning som förvandlar varje arbetsplats till en inspirerande miljö. 

Hos oss hittar du allt från ergonomiska kontorsstolar som stödjer din rygg under långa arbetsdagar, till skrivbord i olika storlekar och stilar som passar just ditt kontors utrymme och behov. Våra bordsskärmar och golvskärmar är perfekta för att skapa avskildhet och minska störningar, medan våra förvaringslösningar håller ditt kontor organiserat och effektivt.

Vi förstår vikten av en inspirerande arbetsplats, därför erbjuder vi även ljudabsorbenter som bidrar till en lugnare och mer fokuserad miljö. Våra konferensmöbler är designade för att främja samarbete och kreativitet, och våra receptionsdiskar välkomnar besökare med stil och professionalism.

För de som söker flexibilitet har vi höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till rörelse och variation genom arbetsdagen. Våra arbetsstolar är utrustade med justerbara funktioner för att passa individuella preferenser, och vårt sortiment av belysning ser till att ditt arbetsområde alltid är väl upplyst.

På Konfac är vi stolta över att kunna erbjuda kontorsmöbler som inte bara är funktionella utan också hållbara. Vi arbetar med leverantörer som delar vår vision om en grönare framtid och erbjuder produkter som är både miljövänliga och hållbara. Är du ute efter kontorsmöbler i Borås eller inredning till ditt kontor i Borås eller övriga sverige så finns vi här för dig. 

Vi har stort fokus på personlig service, skräddarsydda lösningar och modern design som möter dina behov.